Palvelut yksityisille ja avoimet tapahtumat

Itseohjautuvuus, intuitio ja itsetuntemus – luennot ja valmennus löytyvät tältä sivulta.

Osallistavat luennot

Luentojen aiheet räätälöidään aina tilanteen ja kuulijakunnan mukaan mutta samojen aihepiirien ympäriltä: Intuitio ohjaa löytämään lisää itsetuntemusta, joka puolestaan on edellytys aidolle itseohjautuvuudelle ja itsen johtamiselle. Jotta olet valmis työskentelemään edistyneessä organisaatiokulttuurissa, kuten teal, on sinulla oltava edellämainittuja taitoja. Tai mikäli hän haluat kehittää oman organisaatiosi toimintaa itseohjautuvammaksi, on sinun oltava itse tämän toimintatavan positiivinen esimerkki. Jotta luennoilla kuultu siirtyisi tehokkaasti myös käytännön osaamiseksi, osallistavat luennot sisältävät valmentavia tehtäviä, yhteistä keskustelua ja selkeyttäviä harjoituksia.

Vaikuttava Coaching

Transformational Presence Leadership Coaching keskittyy läsnäolotaitoihin ja oman sisäisen tiedon kuuntelemiseen. Vastaukset siitä, mikä on sinulle merkityksellistä, mikä on sinua motivoiva visio ja kuinka haluat sinne edetä, löytyvät sisältäsi. Ulkopuolelta annetut ohjeet ja pintapuoliset fixaukset eivät pysty ikinä tuomaan sinulle samaa varmuutta kuin oma sisäinen tietosi – intuitio ja itsen kuuntelemen. Caoching auttaa saamaan käyttöön luovan potentiaalisi ja kätketyt voimavarasi.

Syvälliset yksilö- ja ryhmävalmennukset

Valmennukset ovat valmiiksi strukturoituja kokonaisuuksia, jossa tapaamisilla on omat teemat. Valmennuksissa voidaan tarjota myös harjoituksia ja kirjallista materiaalia toisin kuin coachingissa. Mikä hyppy suoraan coachingiin tuntuu isolta, ovat yksilö- ja ryhmävalmennukset hyvä vaihtoehto syventää itsensä kuuntelemisen taitoa. Ryhmävalmennuksissa on mukana useimmiten kaksi ohjaajaa.

Innostavat työpajat ja yhteisötyöpajat

Kun valmennuksessa on mukana isompi ryhmä, voidaan myös puhua workshopista tai työpajasta. Tuolloin ryhmä saa tuekseen kaksi valmentajaa. Workshopissa voidaan käsitellä esimerkiksi henkilökohtaista kasvua, visioita tai tavoitteita. Tai se voi olla yhteisön yhteinen luovien tavoitteiden päivä. Workshopissa opitaan uutta tietoa, harjoitellaan käyttämään sitä käytännössä ja tuotetaan uutta tietoa omalle itselle tai yhteisön kehittymisen tueksi.

Etene kohti itseäsi jo tänään!

Itseohjautuvuus ja intuitio auttavat sinua löytämään omat voimavarasi, suuntasi ja seuraavat askelmerkit kohti tavoitteidesi toteutumista. Myötäelävä valmentaja tukenasi auttaa matkanteostasi tulemaan selkeämpää ja nopeampaa.

Varaa paikkasi coachingiin ja valmennuksiin yksityishenkilönä tai yrityksen kautta oheisella linkillä.
Lisää tietoa käyttämistäni taustateorioista, menetelmistä ja organisaatiolähtöisestä lähestymiskulmasta voit lukea tästä.
Monet luennoista ja valmennuspäivistä ovat sovellettavissa myös yrityksen sisäiseksi koulutukseksi. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

No course found.