Menestys kasvaa sisältä

kuka?
Itsetuntemus
Kun tunnet itsesi, opit löytämään vahvuutesi, kohtaamaan keskeneräisyytesi, tunnistamaan tarkoituksesi ja selkeyttämään visiosi. Itsetuntemus sisältää sinut itsesi kokonaisvaltaisesti: mielen, tunteen, kehon ja hengen tasoilla. Itsetuntemuksen syventäminen on tehokkaan ja kestävän muutoksen välttämätön perusta.
kuka?
Miten?
Itsen johtaminen
Mitä kohti pyrit ja mitkä ovat askelmerkkisi? Kuinka keräät tietoa kaikilla asiteillasi ja opit lukemaan menneisyyttä, nykyhetkeä ja tulevaa läsnäolon voimalla? Rationaalisen ja intuitiivisen mielen yhteistyö rakentaa pohjan sille, kuinka johdat muita ihmisiä ja asioita viisaalla ja kestävällä tavalla.
Miten?
MIksi?
Tarkoitus
Oman tarkoituksen tunnistaminen ja toteuttaminen on kukoistavan työn ja elämän punainen lanka. Merkityksellisyys syntyy arvoista ja visioista, mutta ennen kaikkea kyvystä kuunnella itseään. Tarkoituksestasi käsin löydät potentiaalisi ja voimasi, oli tavoitteesi minkä kokoinen tahansa.
MIksi?
Kenelle?
Visio
Mikä on suurempi päämääräsi? Kuinka sinun tarkoituksesi liittyy suurempaan, kokonaisuuteen? Olitpa sitten johtaja tai yksinyrittäjä, toimit aina vuorovaikutuksessa muiden ihmisten ja asioiden kanssa. Systeeminen näkökulma ja isompi visio auttavat sinua valjastamaan voimavarasi kehityksen seuraavaa steppiä varten, ja olemaan oman alasi edelläkävijä.
Kenelle?
kuinka?
Transformaatio
Muuttuvassa maailmassa jatkuva transformaatio on elinehto. Prosessille suostuminen vaatii toistuvaa epämukavuusalueelle astumista. Se haastaa maailmankuvasi ja avaa tietoisuuttasi. Alat nähdä asiat toisin etkä enää halua palata vanhaan. - Tämä pysyvä muutos tekee erinomaisesta erityislaatuisen.
kuinka?

Kuinka voin auttaa?

Palveluja Sinulle ja yrityksellesi

1:1 Coaching

Transformational Presence Leadership – coaching sertifioidun valmentajan ohjauksessa. 1. Opi kuuntelemaan itseäsi, yhteisöäsi ja piilevää potentiaalianne. 2. Luo selkeä visio ja tavoitteet. 3. Rakenna onnistumisen polku, jonkat toteutat käytännössä.

luennot

Osallistu ja innostu asiantuntijaluennoilla! Aiheina mm. Teal, organisaatiokulttuurin ja yksilön kehittäminen, kokonaisvaltainen ajattelu ja intuitio, tulevaisuusjohtaminen ja visio. Järjestän myös työpajat sekä pienet ja suuret koulutukset yhteisöille, tiimeille ja yksityishenkilöille.

konsultaatio

Organisaation kehittämisen konsultaatio lähtee yhteisen vision näkyväksi tekemisestä. Aiheita ovat esim. organisaatiokulttuurin, brändin markkinoinnin ja toimintatapojen kehittäminen. Pk – yritys tai yhdistys – löydä kehityksen seuraava taso!